★★★★★

Kun 5 stjernede anmeldelser

Tvister

Tvister

Grønborg bygningsinspektion er specialiseret i tvister mellem f.eks. udlejere og lejere, samt forsikringsselskaber og ejere. Hvis der skal læses en masse dokumenter igennem såsom skimmelrapporter, dokumentation for fugtmålinger og kommentarer fra advokater, så kan vi hurtigt gøre dette, så du får dig et overblik over, hvor der skal sættes ind næst. Når man har en bygning, et lejemål eller et hus med skimmel, så er der mange ubesvarede spørgsmål som skal besvares. Det er ikke sikkert, at alle spørgsmålene kan besvares, fordi der mangler dokumentation.

Vi hjælper med at påvise fejl og mangler i gennemgangene af huset og at påpege, at der skal fremskaffes yderligere dokumentation på f.eks. fugtmålinger og skader. Hvis en sag er kørt af sporet og parterne er uenige i afgørelser eller skimmelrapporter, så kan vi finde løsninger, der fremmer, at sagen kommer i mål. En skimmelsag kan sagtens trække i langdrag og dette kan gå ud over helbred og påvirke energiniveauet på dem der bor i lejemålet eller i bygningen.

Kontakt os allerede i dag, hvis du har brug for hjælp til tvister ifm. boligen. 

Grønborg Bygningsinspektion er din uvildige rådgiver

Og kan hjælpe dig på alle niveauer i din tvist. Vi handler ikke ud fra sælgere, lejers eller forsikringsselskabets perspektiv, men ud fra bygningens. Så man kan sige, at vi er bygningens rådgiver. Alle aspekter i sagen bliver taget i betragtning og vi søger, at finde faldgruber eller huller i sagen, som bliver bragt frem i lyset.

Vi har erfaring fra branchen siden 2009 og kender til markedet. Vi er uddannet Cand. Scient. og er autodidakt tillært indenfor bygningernes anatomi og fugtdynamikker. Vi vil helst ud og se bygningen, men kan også godt arbejde ud fra papirer eller videoinspektioner.

Vi kan kontaktes på telefon eller via info@gbi.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular på siden her.