★★★★★

Kun 5 stjernede anmeldelser

Om Grønborg Boliginspektion

Grønborgs Boliginspektion er en veletableret konsulentvirksomhed med ekspertise inden for bygningsinspektion og indeklima. Vi leverer skræddersyede løsninger og pålidelig rådgivning for sunde og holdbare boligmiljøer.

Om Lone Grønborg

Jeg er Lone, uddannet biolog og indeklimakonsulent med specialisering i biologisk funderet bygningsinspektion, bringer jeg ekspertise inden for opsporing og håndtering af fugt- og skimmelsvampeproblematikker i huse og bygninger. Min baggrund som uddannet biolog er grundlaget for min omfattende viden og erfaring inden for indeklimaanalyser.

Certificeret til at anvende avancerede metoder som Mycometer Air og agar air gel-metoden, foretager jeg præcise luftprøvetagninger for at identificere skimmelsvampe i indendørs miljøer. Gennem en grundig inspektion, der inkluderer en omfattende undersøgelse af konstruktioner, overflader og luftkvalitet, søger jeg at sikre, at intet overlades til tilfældighederne og ingen skjulte områder overses.

Min tilgang er ikke blot reaktiv, men også proaktiv. Udover at afhjælpe eksisterende problemer, fokuserer jeg på at forebygge fremtidige udfordringer. Dette indebærer at identificere og adressere potentielle kilder til fugt, såsom opstigende grundvand eller kapillær sugning, og at rådgive om nødvendige renoveringer for at forbedre bygningens indeklima. 

Mine kompetencer

Jeg tilbyder også mine kompetencer i forbindelse med køb og salg af huse, hvor jeg udfører grundige indeklimaundersøgelser og udarbejder rapporter med detaljerede beskrivelser af eventuelle problemer samt anbefalede løsninger. 

Med et stærkt netværk af entreprenører, arkitekter, bygherrer og saneringsfolk sikrer jeg, at mine klienter har adgang til de bedste ressourcer og løsninger på markedet. Indeklima er mit hjerteblod, og min stræben efter at forblive opdateret på den nyeste forskning og udvikling inden for området er konstant, så mine klienter altid kan være sikre på at få den bedst mulige service og ekspertise.